dIPLOMERAD BRÖLLOPSKOORDINATOR

PERNILLA ÖHLUND 

head home

Som barn ville jag bli frisör som min mamma, istället hamnade jag på Dräkt &design under Gymnasiet där jag praktiskt taget bodde vid en symaskin. Vid 21års ålder halkade jag in i restaurangbranschen och sedan har jag aldrig släppt taget.
Som 24åring blev jag restaurangchef
på en av Sveriges största turist & konferensanläggningar, där fick jag lära mig så mycket om mig själv & min kapacitet.
Att ha fått möjligheten att skapat alltifrån event med tusentals besökare till de små detaljrika upplevelsemiddagar så bestämde jag mig vintern 2021 att NU är tiden kommen, jag ska starta eget och fylla en lucka som jag upplevde fanns här i Norrbotten: Jag ska driva mitt eget företag inom event & bröllopskoordinering.

Sagt & gjort, trots att restaurangbranschen slitits sönder av alla restriktioner som Covid kom med så föddes Pernilla Öhlund AB i Maj 2021. Jag började med att hyra ut mig som resurs inom hotell & restaurang (vilket jag fortfarande tar på mig i mån om tid).
Paralellt med det så studerade jag till bröllopskoordinator genom Johanna Kajsons fantastiska Great Wedding Academy.

I och med att jag är helt fristående med en massa underbara samarbetspartners så tar jag på mig både bröllop & event som företagsfester & bankett/gala-middagar både stora som små. Jag älskar att få fånga upp andras visioner och iscensätta dom, nervositeten när gästerna ankommer och man ser i deras ögon att man överträffat förväntningarna. Att få ett brudpar att kunna slappna av och njuta både inför och under sin stora magiska dag, det är en oslagbar känsla! 

MÖT PERNILLA 

SKicka mig ett mail

SKICKA

Tusen tack!
Ditt mail har blivit skickat & jag kontaktar er så snart jag har möjlighet